Bezorgd om de dood over Lung Nodule


Bezorgd om de dood over Lung NoduleBezorgd om de dood over Lung Nodule

Ik had een CT-scan van mijn onderlichaam, want ik heb gehad maagpijn. Toen ze dat deden de CT vonden ze een knobbeltje in mijn long. De volgende dag had ik een kist CT gedaan en dit is het verslag.

Impressie: 7mm knobbeltje in de lingula weer geïdentificeerd. Dit bevat geen calcium. Klinische correlatie en follow-up is noodzakelijk. Geen andere afwijkingen zijn evident.

Ik zou graag willen weten wat die dat knobbeltjes in hun longen hebben gehad denk. Ik ben bang om dood over dit alles. Ze proberen om me een afspraak voor een longarts, maar hebben geen idee wat te verwachten. De Nurse zei wel, dat het goed is dat het niet-verkalkt, maar wat ik heb gezien op het web, zegt het tegenovergestelde. Zou ze verkeerd? Ook is het een goede zaak of een slechte zaak dat er geen pleuravocht? Eventuele opmerkingen zijn meer dan welkom. Heel erg bedankt.

Ook u kunt bestellen hier.