Colposcopie tijdens de zwangerschap

Zoals ik in je laatste bericht. Ik had een gedaan bij ongeveer 10-12 weken ook. misschien later (sorry kan me niet herinneren het was 2 jaar geleden). Ik had geen problemen bij allen.


De colpo is gewoon een microscoop voor duidelijker beeld. ze niets uit de baarmoederhals te nemen. nu anderen hier. zeiden dat ze van de pijn. Ik weet niet hoe de microscoop veroorzaakt pijn, maar ieders lichaam is anders. misschien was het de instrumenten die worden gebruikt om binnen te komen.

Dat gezegd hebbende. niets was gedaan of zou hebben gedaan tot mijn baby geboren was, zelfs als ze vonden dat het kwaadaardig was draaien. Ook ik werd gediagnosticeerd op 9 weken zwanger van een hoog risico HPV. na slechts 5 maanden eerder. een duidelijk pap.

Kijk, als je niet ongerust over kanker (je natuurlijk weten de feiten over HPV en waar en hoe het zou kunnen leiden er) en als je zou niet gaan voor behandeling tijdens je zwangerschap als God verhoede het was lage rang kankercellen. dan doe het niet. Ik weet niet waarom ik het deed. Ik was zo bang over de grote C woord maar achteraf gezien, zelfs als de mijne vol werd geblazen kanker. Ik zou niets hebben gedaan tot mijn kleine meisje werd geboren. ze was mijn prioriteit. maar ik was zo bang dat ik niet rond voor haar zou zijn als ik laten gaan. zodat angst maakte me het doen.

Het was prima voor mij, maar ik heb vaker gehoord dan vrouwen niet zeggen dat het was hinderlijk en beneden rechts pijnlijk.

Ik ben aan het bidden voor jou. de keuze is aan jou. je nodig hebt om de beslissing die geschikt is voor u te maken. Ook mijn dh zou me niet laten afzien van de procedure. hij was bang voor me te verliezen en stond erop dat ik het gedaan te krijgen.

gebeden en zegen. succes

Ook u kunt bestellen hier.