Eerste colposcopie. wat te verwachten

Eerste colposcopie. wat te verwachtenEerste colposcopie. wat te verwachten?

Eerste colposcopie. wat te verwachten?

Hallo daar,

Ik heb een laporoscopy, hysteroscopy en colposcopie allemaal onder GA op dinsdag (7 februari) en vraag me af wat ik waarschijnlijk zou moeten worden verwacht nadat ik had pijn-wijs en bloedingen / ontlaad-wise gedaan. Ik weet dat ik waarschijnlijk buik stekende uit de schoot, en een aantal mogelijke bloeden toch uit de ronde, maar ik vraag me af of er iets is dat ik moet weten over colposcopie als ze zouden me biopsie├źn geven. Heeft u een vreemde lozing van soorten te krijgen? Doet het pijn daar beneden? Kunt u baden etc normaal (zonder zeep zelfs?)

Honing, zult u waarschijnlijk vind je niet eens weet dat je een colposcopie als de GA en lap hebben zijn waarschijnlijk om je gedachten op te stijgen.

Misschien vindt u bloeden een beetje, maar ze geven u een pad in uw papieren broek te zetten wanneer u uit het theater komen geven. Als zij geen behandeling tijdens de ronde (zoals het verwijderen van endo) doen dan zul je gewoon het gevoel een beetje moe, misschien een beetje crampy, en hebben de gevangen gas / schouder tip pijn. Sommige mensen voelen zich ook een beetje duizelig en misselijk of als gevolg van de GA. Dit kan overal van een dag duren tot een week, afhankelijk van hoe lang je jonger bent dan.

Als ze elke endo verwijdert u misschien het gevoel dat je hebt slechte periode pijn en moe voelen voor een tijdje. Als ze dat deden lletz dan kun je misschien vind je een milde periode kramp en een beetje van ontslag. Ik had uitgebreide endo verwijderd en was off werken ongeveer 5 weken in het einde.

Serieus honing, de colposcopie is helemaal niets aan de hand, en in vergelijking met zwak u eventueel zal voelen na de schoot het is eigenlijk niets meer dan een uitgebreide uitstrijkje, maakte zo veel gemakkelijker door het feit dat je in slaap zo zal zijn zal niet Tensing zijn.

Stop met zorgen te maken over de colposcopie en zorg ervoor dat je op de top van het huishouden en nog wat klaar maaltijden voor als je thuis uit het ziekenhuis. Oh, en nog wat pruimen of senakot als je slecht constipatie als gevolg van de GA kan krijgen – niemand waarschuwde me over dat en ik echt wou dat ze hadden want het was de ergste ooit. D

Ook u kunt bestellen hier.