Hoe de behandeling van infecties van de sinussen Naturally

Hoe de behandeling van infecties van de sinussen Naturally

Hi Dr. Kim,

Ik heb geworsteld met een sinus-infectie voor enkele maanden. Ik denk dat het een infectie omdat ik niet congestie, maar hebben drainage en het geeft me zeer slechte adem. Ik heb ook pijn in mijn onderrug sinussen toen ik druk op hen. En zo nu en dan, kan ik een bubbelende sensatie voelen in mijn onderrug sinussen.

Ik vastte voor 3 dagen enkele weken geleden in de hoop om het genezingsproces in beweging te krijgen en zijn vasthouden aan een vrij goede voeding sindsdien. Maar tot nu toe heb ik geen verbetering gezien. Ik ging onlangs en zat in een sauna en het leek te helpen, terwijl ik er was. Ik ben van plan te gaan meerdere malen.

Kunt u een advies over wat te doen voor mij? Moet ik doorgaan met de sauna? En zo ja, hoe vaak raden jullie aan? Zijn er natuurlijke voedingsmiddelen moet ik vermijden? Ik weet geraffineerde suikers hebben het erger gemaakt in het verleden en zo hebben ze geëlimineerd maar ik was niet zeker of natuurlijke suikers te moeten worden vermeden. Zijn er natuurlijke remedies jij?

Ik waardeer alle hulp die u me kon geven op dit punt.

Blessings,

Becky

Ohio

Voordat we de behandeling opties te bespreken, laten we eens een kijkje nemen op een aantal fundamentele feiten bijholten en de oorzaken van sinus infecties.

Je hebt vier sinussen aan elke kant van je gezicht; frontale, maxillaire, ethmoid en sphenoidal. Deze sinussen zijn holtes binnenkant van de verschillende botten die je neus omringen. Elk van deze sinussen wordt aangesloten op uw neus doorgang door kleine openingen.

Je lichaam gebruikt deze sinussen ongewenste materialen en micro-organismen via slijm en lichaamsvloeistoffen te elimineren. Als uw immuunsysteem is gezond en er is niets om je sinussen en nasale doorgang, dan slijm, vocht, afvalproducten, en micro-organismen drain uit je sinussen in uw neus doorgang, te worden geëlimineerd uit uw lichaam belemmeren.

Sinus infecties kunnen optreden wanneer een obstructie in de nasale doorgang en / of in de sinussen zelf kan verkeerde afvoer van slijm en vocht, waardoor de kans op micro-organismen floreren in de omgeving toeneemt.

Neuspoliepen en een afgeweken neustussenschot kan een dergelijke obstructie veroorzaken.

Een veel voorkomende oorzaak van obstructie in het gebied is een verstopte neus. De binnenkant van je neus doorgang is bekleed met een slijmvlies dat is bekleed met talloze bloedvaten. Verstopte neus kan optreden wanneer deze bloedvaten uitbreiden en ervoor zorgen dat het slijmvlies opgezwollen raakt. Uitbreiding van deze bloedvaten komt meestal over als gevolg van ontsteking dat een levensmiddel-allergische reactie begeleidt.

Het is duidelijk dat, als het voedsel-allergische reacties veroorzaken u verstopte neus te ervaren en dit is de belangrijkste oorzaak van een chronische sinus-infectie, moet u te identificeren en het adres van uw specifieke voedselallergenen te ervaren blijvende verlichting. Zorgvuldige observatie na elke maaltijd is de beste manier om uw voedselallergenen te identificeren. Ik heb geconstateerd dat gepasteuriseerde zuivelproducten zijn de meest voorkomende voedselallergenen die neusverstopping en sinus infecties veroorzaken.

Een andere belangrijke oorzaak van infecties van de sinussen is schimmel overgroei. Sinus infecties die vaak verschijnen of erger na consumptie van suiker, koekjes, pasta, brood en andere geraffineerde koolhydraten vaak schimmelinfecties in een of meer sinussen. In dergelijke gevallen kan blijvende verlichting alleen worden verkregen door het verminderen of elimineren van de inname van geraffineerde koolhydraten. Als weg te blijven van geraffineerde koolhydraten voor 2-4 weken niet leidt tot verbetering, kunt u verminderen of te elimineren fruit inname ook.

Ik heb gemerkt dat regelmatige blootstelling aan vriendelijke bacteriën drastisch kan verminderen of zelfs te elimineren infecties van de sinussen. Dit is het meest waarschijnlijk omdat vriendelijke darmbacteriën kan je immuunsysteem te versterken en systemische fungale overgroei te verlagen.

Sauna’s kan nuttig zijn, omdat ze de beweging en de eliminatie van slijm en een aantal van uw lichaamsvloeistoffen, die kunnen helpen om infecties uit je sinussen duidelijk sneller dan ze normaal zouden kunnen versnellen. Ik denk dat een sauna per dag is prima, zolang je eten water rijk voedsel en het drinken van voldoende water om uitdroging te voorkomen. Vergeet niet dat, terwijl sauna’s daadwerkelijk herstel van infecties van de sinussen kan versnellen, moet u te identificeren en aanpakken van de oorzaken van uw infecties als je wilt reoccurrences voorkomen.

Ook u kunt bestellen hier.