Schouder Arthroscopie – Amon Ferry, MD

schouder Arthroscopie

Wat is kijkoperatie?

Arthroscopische chirurgie is een procedure die het mogelijk maakt me om te kijken in je schouder en volledig te visualiseren alle structuren. Deze techniek kan ik nauwkeurig vast te stellen en de problemen in je schouder te behandelen zoals een labrum scheur, kraakbeen defect, of rotator cuff scheur.

Toen ik een arthroscopische onderzoek uit te voeren, maak ik twee kleine insnijdingen in uw huid en insert potlood-sized instrumenten die een kleine lens en verlichting bevatten om te zien in het gewricht. De arthroscope is om een ​​miniatuur high-definition camera, die me in staat stelt om foto’s van het schoudergewricht, alsmede de behandeling die ik uit te voeren nemen gehecht.

Waarom kijkoperatie?

gemeenschappelijke voorwaarden

De volgende zijn enkele van de meest voorkomende aandoeningen die ik tijdens arthroscopische onderzoek:

Ook u kunt bestellen hier.