Straling schade aan mijn tanden en tandvlees

Straling schade aan mijn tanden en tandvlees

Straling schade aan mijn tanden en tandvlees

Ja, ik heb problemen gehad als goed, en ik heb de fluoride trays. Ik heb een restauratie op al mijn tanden had, $$$$$$$$. (Ik heb niet gehad getrokken of HBO, en ik bid dat doe ik niet. Ik weet dat hij is watching # 19 en vertelde me, "zul je niet nemen dat tand om je graf."

Hi Sheila, ik was gediagnosticeerd met kanker en tonsillen net klaar met bestralingen 5 maanden geleden toen ik begon te merken dat mijn tandvlees zijn terugwijkende. Dit maakt mijn tanden zeer gevoelig voor warm en koud alsook geconcentreerde suikeroplossingen zoals snoep.

Na de diagnose (ik was 56 jaar oud), een gedeeltelijke tonsillectomie, chemo, een stint in de ICU, straling en een gescheurde appendix (niet gerelateerd aan kanker gewoon een extra bonus) Ik shellshocked zo gevoelige tanden waren niet één van mijn zorgen . Mijn tandarts had zelfs sprak met mij over de straling het doden van mijn kaakbeen die bottransplantaten.

Ik ben niet iemand om terug te kijken en de tweede-gissing al mijn twijfelachtige activiteiten, zoals roken voor 25 jaar, slecht dieet, drinken, kruidig ​​voedsel, dus ik ben niet al te bezorgd over het. Ik neem precaustions zoals regelmatig te zien van mijn tandarts, met behulp van tanden gevoelige tandpasta en borstelen tanden en tandvlees lichtjes en regelmatig, maar als ik uiteindelijk al mijn tanden ondanks mijn voorzorgsmaatregelen te verliezen dan wat zal zijn zal zijn.


Ik ben gewoon blij om te leven.

Ook u kunt bestellen hier.