Training met een stuitje letsel

Training met een stuitje letselWorkout met een stuitje letsel?

8 dagen geleden, ik draaide mijn enkel kickboksen en viel hard op mijn rug / achter. Ik had wat pijn in mijn stuitje gebied voor een paar dagen na dat, maar het was niet echt een probleem, deed geen pijn bij het zitten, gewoon een beetje bij het doen van dingen zoals squats etc. Ik dingen die directe druk op en denken zou zetten vermeden het zou goed zijn.

In de afgelopen 2 dagen het heeft gekregen een stuk slechter, het nu gewoon klopt de hele tijd. Mijn online onderzoek leek dat lopen te geven en basic exercies zou het niet maken het nog erger, zolang ik niet in pijn, maar misschien is het?

Heeft iemand ervaring met dit soort pijn / letsel te hebben? Is wandelen / joggen / basic oefening maakt het nog erger? Ik doe een nachtelijke wandeling / joggen dat is mijn wind naar beneden, zou ik het mis. En ik eindelijk beginnen om enkele resultaten met toning w / workout dvds zien, zou ik haat om te verliezen dat.

8 Reacties

crimson667

Anytime is er een blessure die betrokken zijn, wordt de standaard ingeblikte antwoord " raadpleeg dan uw arts. "

Ook u kunt bestellen hier.